Creditvisor Oy on suomalainen luotonhallintaan ja perintään keskittynyt yhtiö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukkaat, läpinäkyvät sekä vastuulliset palvelumme ovat olleet avainasemassa yhtiön menestyksessä.

AAA-luottoluokitus on merkki Creditvisorin vahvasta taloudellisesta tilanteesta ja kyvystä selviytyä erilaisista haasteista. Luokitus osoittaa myös asiakkaillemme, että he voivat olla varmoja yhtiömme luotettavuudesta ja taloudellisesta vakaudesta. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyseessä on luotonhallinta- sekä perintä.

Creditvisor Oy haluaa kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan luottamuksesta. Yhtiö sitoutuu jatkossakin tarjoamaan laadukkaita perintäpalveluita ja kehittämään toimintaansa asiakkaidensa parhaaksi. Tutustu meihin, arvoihimme sekä vastuulliseen perintätapaamme täällä.

Luottoluokituksen myöntää Dun & Bradstreet (ent. Bisnode), lisätietoja sekä oman yrityksesi luottoluokituksen löydät täältä.

Jaa tämä sivu somessa