CreditVisor Oy on perustettu vuonna 2020 neljän henkilön toimesta, joilla on laaja ja pitkä kokemus luotonhallintapalveluista. He tunnistivat muutoksen tarpeen toimialalla, jossa toimeksiantajat toivovat tehokkaampia ja helpompia ratkaisuja, jotta luotonhallinta ja kassavirta nopeutuisi.

Uudet teknologiset ratkaisut antavat mahdollisuuksia palvella myös asiakkaita huomattavasti sujuvammin, joka loppujen lopuksi on kaikkien etu.

CreditVisorin palveluiden pohjana toimii yrityksen arvot, jotka ovat avoimuus, vastuullisuus, välittäminen ja erinomainen asiakaspalvelu. Näiden arvojen pohjalta yritys ja sen henkilöstö rakentavat päivittäiset rutiininsa ja toimintamallinsa. Kaikkien pyrkimys on palveluiden kehitys, niin että asiakkaat ovat tyytyväisiä meidän tarjoamiin palveluihin.

CreditVisor luottaa paikalliseen osaamiseensa ja tulee toimimaan pääasiassa Suomen markkina-alueella. Olemme kuitenkin osaavia myös tämän päivän globaalissa yritysmaailmassa. Tämän takia olemme luoneet erinomaiset suhteet kansainvälisesti ja pystymme auttamaan myös palveluissa, jotka vaativat rajat ylittävää toimintaa.