Perintä sanana herättää yleensä negatiivisia mielikuvia, mutta viime kädessä se on kuitenkin rahankierron kulmakivi. Me toteutamme yritysten perintäpalvelut asiakkaita arvostaen. Tämä on tärkeää, jotta asiakassuhde ei perintätoimista huolimatta kärsi.

Kun asiakassuhde johtaa perintätoimiin, on tärkeää pyrkiä löytämään ratkaisut, joiden avulla asiakas pääsee pois perinnän piiristä. Tämä vaatii ymmärrystä paitsi yrityksenne myös asiakkaidenne näkökulmasta.

Perintäpalvelut asiakkaitanne kunnioittavalla tavalla

Perintä voidaan hoitaa hienovaraisesti, asiakasta kunnioittavalla tavalla. Tällöin asiakassuhde voi jatkua, vaikka hetkellinen maksukyky olisikin heikentynyt. Perintätoimien tavoitteena on myös pitää huolta asiakkaan maksukyvystä jatkossa ja edesauttaa ratkaisukeinojen löytämistä sen hetkiseen haastavampaan tilanteeseen.

Lähestymme asiakkaita kirjein, tekstiviestein tai soittamalla. Toimintamalli riippuu siitä, millaisen tavan olemme analysoineet järkevimmäksi. Pyrimme löytämään mallin, joka on samalla sekä hienovarainen että tehokas.

Asiakkaat löytävät kaikki avoimet toimeksiannot kirjautumalla suojattuun CreditVisor 24/7 -palveluun. Portaalin kautta he voivat olla yhteydessä asiakaspalveluun ja sopia maksusuunnitelmasta tai maksaa velan kerralla pois. Asiakaspalvelumme auttaa teidän asiakkaitanne puhelimen, chatin, sähköpostin tai WhatsAppin välityksellä.

Uudenlainen perintätoimisto

Finanssiteknologia-alan yrityksenä olemme panostaneet saavutettavuuteen digitaalisilla alustoilla. CreditVisor 24/7 -palvelun lisäksi meillä on toimeksiantajien portaali, jonka kautta voitte ladata kaikki tarvitsemanne raportit.

Perintäkumppanina olemme luotettava ja kustannustehokkaita ratkaisuja toteuttava toimija. Tärkeintä on löytää yrityksellenne parhaiten sopivat toimintamallit, jotka samalla nopeuttavat rahankiertoa ja näin tukevat liiketoimintaanne ja sen jatkuvuutta. Olemme innovatiivinen, uudenlainen perintäalan toimija. Ratkaisumme ovat tätä päivää – ja tulevaakin. Palvelemme asiakkaitanne tavoilla, jotka ovat heille soveltuvia, kunkin tilanteen perusteella.

Kerromme mielellämme lisää perintäpalveluistamme. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai ottaa suoraan yhteyttä.

Olemme tarvittaessa myös kokonaisvaltainen kumppani ja pystymme tarjoamaan esimerkiksi laskutuksen ja reskontran palveluita.