Toteutamme yrityksille luotonhallintaa räätälöidysti. Kokonaisvaltainen tarjoamamme kattaa niin pakettiratkaisut kuin yksittäiset palvelut.

Luotonhallinnan kumppaninne tulevaisuuteen

Luotonhallinta on liiketoiminnan tärkeimpiä osa-alueita. Jotta varmistat yrityksenne toiminnan jatkuvuuden, on huolehdittava siitä, että käytössänne ovat tehokkaat ja toimivat luotonhallinnan ratkaisut. Me tarjoamme yritysten tarpeisiin mukautuvia palveluita, joiden avulla voimme mahdollistaa entistä kustannustehokkaammat ja sujuvammat ratkaisut ja palvelumallit.

Räätälöidyt ratkaisut toimeksiantajille

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat yksilölliset. Me olemme ottaneet tämän huomioon ja palvelemmekin toimeksiantajiamme räätälöidysti. Ota yhteyttä meihin, niin voimme yhdessä luoda palvelukokonaisuuden, joka soveltuu parhaiten tarpeisiinne.

Tärkeimpänä tavoitteenamme on luoda toimiva ratkaisu, jonka avulla omien asiakkaidenne tyytyväisyys paranee ja rahan kierto nopeutuu. Meille on olennaista, että voimme olla mukana edistämässä asiakkaidenne palvelukokemusta luotonhallinnan osa-alueilla.

Asiakastyytyväisyyttänne voimme kohentaa muun muassa selkeän asiakasviestinnän avulla. Nykyteknologia mahdollistaa uudenlaisia tapoja, joiden kautta voimme olla yhteydessä asiakkaisiinne monissa eri kanavissa. Tämän seurauksena asiakkaanne ovat ajan tasalla tulevista eräpäivistä niin laskujen, muistutuslaskujen kuin perintäkirjeidenkin osalta.

Tärkeintä on, että toimintamalli on arvojenne mukainen ja sopii teidän yrityksenne toimintatapoihin. Näin asiakkaanne saa kokonaisvaltaisen palvelun saumattomasti.

Palvelumme

Tarjoamme yrityksenne koon mukaan skaalautuvia palveluita. Luomme jokaiselle omat toimintamallit. Voimme paketoida isoja kokonaisuuksia tai tarjota yksittäisiä palveluita kuten pre-collectionia.

Ratkaisuihimme kuuluvat muun muassa perintäpalvelu, laskutus- ja reskontrapalvelut sekä muistutuspalvelut.

Olemme mielellämme osana rakentamassa yrityksellenne toimivaa luotonhallinnan kokonaisuutta. Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.