Terveiset Legal-osastolta! Työpäivämme ovat harvoin samanlaisia, ja uusia tilanteita tulee vastaan käytännössä päivittäin. Ydinaluettamme ovat oikeudelliseen perintään liittyvät asiat, eli tuomioistuinten käsiteltäväksi siirtyneet tapaukset. Päivittäiseen työhömme liittyy laajasti kirjallisten lausumien ja erilaisten täydennysten laatimista, yhteydenpitoa toimeksiantajiimme sekä sovintoneuvotteluiden edistämistä oikeudenkäynnin vastapuolen kanssa. Kirjelmöinnin lisäksi päivämme koostuvat muun muassa tuomioistuinten erilaisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaamisesta sekä yrityksemme toiminnassa vastaan tulevien oikeudellisten tilanteiden selvittämisestä.

Työnkuvaani Legal Counselina liittyy myös istuntokäsittelyiden hoitamista tuomioistuimissa toimeksiantajiemme oikeudenkäyntiasiamiehenä, minkä lisäksi toimin yhtiömme tietosuojavastaavana huolehtien yhteistyössä johtoryhmämme kanssa siitä, että tietosuojalainsäädäntöä noudatetaan yhtiömme kaikessa henkilötietojen käsittelyssä. Toimenkuvaani kuuluu myös avustaminen muissa compliance-kysymyksissä, kuten asiakkaidemme tuntemiseen liittyvissä KYC-prosesseissa sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyvän lainsäädännön vaatimusten täyttämisessä. Laajat ja vaihtelevat vastuualueet motivoivat oppimaan jatkuvasti uutta!

Kompaktissa Legal-tiimissämme on mahtava yhteishenki ja kaikki auttavat mielellään toisiaan. Samaa voi toki sanoa koko CreditVisorista, ja mukavan rento, mutta samalla ammattimainen toiminta näkyykin toimistollamme kauttaaltaan.

CreditVisor on moderni perintätoimisto, joka haluaa muuttaa perintäalaa vastuullisemmaksi ja avoimemmaksi edistyneen teknologian, joustavan asioinnin ja sujuvan maksamisen kautta. CreditVisor on perustettu vuonna 2020 ja työllistää nykyään jo noin 40 henkeä.

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Palvelumme kattavat koko laskun elinkaaren: laskutuspalvelu, reskontran hoito, maksumuistutus, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa