Taloustiimillä työviikko on yleensä melko samanlainen, mutta päivittäisiä eri rutiineja pyöritetään sovitusti tiimiläisten kesken, joten yksittäisten työpäivien sisältö rutiinien osalta vaihtelee päivittäin. Pääasiassa työhön kuuluu muun muassa reskontran hoito, tilitykset, maksuihin liittyvät selvitys- ja korjaustyöt, palautukset ja niihin liittyvä viestintä, erilaisten tilityserittelyiden käsittely, isommat kuukausilaskutukset, kuun vaihteessa tehtävä kuukausiraportointi toimeksiantajille ja kirjanpitoon, sekä täsmäytykset kirjanpidon kanssa viikoittain.

Pieni, mutta tehokas taloustiimimme on täynnä aamuvirkkuja ja työt tykätään aloittaa aina jo ajoissa aamulla, yleensä noin puoli kahdeksan maissa edellisenä päivänä sovitun työjaon mukaan. Päivittäisistä rutiineistamme ensimmäinen ja tärkein on päivän maksuliikenteen käsittely, sekä tilitykset toimeksiantajille. Maksut käsitellään aina ensin. Sisään tulleissa varoissa on lähes poikkeuksetta mukana suorituksia, jotka vaativat manuaalista käsittelyä ja selvitystyötä. Päivittäisen käsittelyn lopuksi tehdään aina toimeksiantajatilitykset toimeksiantajien kanssa sovittuina päivinä ja tässä yhteydessä toimitetaan myös tilitysraportti.

Päivittäisten rutiinien lisäksi osa päivästämme kuluu liikasuorituksiin liittyvässä viestinnässä asiakkaiden kanssa, sekä niitä palauttaessa. Liikasuoritusten palauttaminen mahdollisimman nopeasti takaisin asiakkaille on tärkeä osa tiimimme arkea.

Työssämme käsittelemme lisäksi muun muassa erilaisia isompia yksittäisiä tilityserittelyitä, kuten esimerkiksi ulosottolaitokselta tulevia tilityksiä. Erilaisia tilityserittelyitä ei välttämättä käsitellä päivittäin, mutta useamman kerran viikossa.  

Tiiminä olemme kompakti ja vahvuuksiimme kuuluu yhteistyö, järjestelmällisyys ja ammattitaito. Taloustiimissä työtä tehdään erilaisten sidosryhmien kanssa kommunikoiden, joka vaatii usein tiivistä yhteistyötä CreditVisorin muiden osastojen kanssa.

CreditVisor on moderni perintätoimisto, joka haluaa muuttaa perintäalaa vastuullisemmaksi ja avoimemmaksi edistyneen teknologian, joustavan asioinnin ja sujuvan maksamisen kautta. CreditVisor on perustettu vuonna 2020 ja työllistää nykyään jo noin 40 henkeä.

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Palvelumme kattavat koko laskun elinkaaren: laskutuspalvelu, reskontran hoito, maksumuistutus, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa