Laskun elinkaaripalveluita yrityksille tarjoava CreditVisor Oy on saanut Kauppalehden myöntämän kestomenestyjä-sertifikaatin. Sertifikaatti perustuu yrityksen taloudelliseen suorituskykyyn, joka pisteytetään usean eri tunnusluvun pohjalta.

 

Laadukkaat laskun elinkaaripalvelut kumpuavat vahvoista arvoista

Menestyjä-yritysten analyysin suorittavan Alma Talentin mukaan yrityksen taloudellinen menestys rakentuu osaavan yritysjohdon, omistautuneen henkilökunnan, tehokkaiden prosessien sekä asiakkaan ymmärtämisen yhteissummasta. Nämä kaikki ovat asioita, joihin me CreditVisorilla laitamme erityistä painoarvoa. 

CreditVisorin palvelut rakentuvat vahvasti arvoillemme, joita ovat:

  • Avoimuus
  • Vastuullisuus
  • Välittäminen
  • Erinomainen asiakaspalvelu

Toteuttamalla arvojemme mukaista toimintaa, olemme nopeasti kasvattaneet vankan kasvuyrityksen, jonka toimintaan asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat luottaa sataprosenttisesti.  

Menestyjä-yritys on turvallinen yhteistyökumppani

Menestyjä-analyysissä yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella, jotka ovat kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus sekä riskinsietokyky

Ulkopuolisen tahon suorittama analyysi yrityksen taloudellisesta suorituskyvystä on selkeä indikaattori yrityksen maksuvalmiudesta ja maksuhäiriöttömyydestä, ja viestii lisäksi sidosryhmille yrityksen tulevasta menestyksestä. 

Kriteerit ovat tiukat, ja vain noin 5 % suomalaisista osakeyhtiöistä yltää 2 vuoden  Kestomenestyjä-yritysten joukkoon. 

Menestyjien liikevaihdon alaraja on 0,5 miljoonaa euroa. CreditVisorin liikevaihto tilikaudella 12/2021 oli 4 713 000 euroa.

Huima kasvu vain kahdessa vuodessa

CreditVisor Oy on perustettu vuonna 2020 neljän luotonhallintapalvelujen kokeneen ammattilaisen toimesta. Heidän missionaan oli tarjota ratkaisu toimeksiantajille, jotka kaipasivat, tehokkaampia ja helpompia sekä nykyaikaisia palveluita. 

Tarjoamamme tehokkaat ja asiakaslähtöiset luotonhallinnan ratkaisut 

  • nopeuttavat kassavirtaa ja luotonhallintaa
  • parantavat samalla toimeksiantajien asiakaskokemusta kokonaisvaltaisesti
  • mahdollistavat asiakkaillemme sujuvamman saatavien hallinnan

Me CreditVisorilla haluamme tehdä asiat uudella tavalla, tehokkaasti ja ottaen vastuun omasta tekemisestämme. Työssä viihtyminen ja yhteen hiileen puhaltaminen on meille myös erittäin tärkeää. 

Ehkä juuri näistä syistä palvelumme ovat olleet äärimmäisen kysyttyjä, ja yrityksemme kasvu on ollut vauhdikasta – viime tilikaudella kasvuprosenttimme oli 84,9 % ja yrityksemme työllisti 38 henkilöä. 

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa