CreditVisorin Myyntipäällikkö Daniel Rémy on tyytyväinen kehitykseen ja sen antamasta mahdollisuudesta asiakkaille: Kiinnostus helppoihin ja yksinkertaisiin integraatioihin on kasvanut valtavasti viime vuosina. Organisaatioissa ei enää haluta laittaa aikaa sellaisiin tehtäviin, jotka ovat helposti automatisoitavissa. Yksi osa tätä trendiä on luonnollisesti myös saatavienhallinta. Netvisor on yksi suomen käytetyimmistä taloushallinnon järjestelmistä, ja haluamme tarjota tälle käyttäjäryhmälle vastuullisen ja ennen kaikkea läpinäkyvän ja helppokäyttöisen perintäjärjestelmän, josta raportointi ja yhteydenpito on helposti saatavissa. Insplan valikoitui hyväksi pilottiasiakkaaksi, ja käytännössä kaikki sujui joka osa-alueella sujuvasti kolmikannassa yhteistyössä teknisen kumppanin, meidän sekä Insplanin välillä.

Insplanin Talouspäällikkö Philip Ahlgren on tyytyväinen yhteistyön sujuvuudesta

Insplan etsi itselleen mutkatonta ja inhimillisempää perintäpalvelua myyntisaataville. Yhteispeli löytyi nopeasti Creditvisorin kanssa. Creditvisor otti vastuun koko integraatiovaiheesta ja me Insplanilla seurattiin vierestä kun ammattilaiset rakensi integraation Insplanin Netvisorin ja heidän järjestelmänsä välillä. Netvisorissa pystyttiin rakentamaan molemmille tärkeitä asioita yhteistyön sujuvuuden kannalta.

Nyt meillä on ollut muutaman kuukauden palvelu toiminnassa ja yhteistyö on ollut todella hyvää. Perintäpalvelu on mutkatonta ja Creditvisorista harvoin kuule mitään, mikä tarkoittaa että odottamattomia haasteita ei ole tullut vastaan ja tämä johtaa juurensa siihen että integraatio ja toteuttamisvaiheessa kommunikaation ja yhteistyö oli saumatonta ja määritelmät tehtiin tarkasti, toiveidemme mukaan. Muun muassa meille tärkeät avainasiakkaat jätettiin tästä integraatiosta pois, jolloin heitä ei lähestytä maksumuistutuksilla, vaan myyntimme hoitaa ne itse henkilökohtaisesti.

Käytännössä palvelun integrointi sujuu näin yksinkertaisesti:

  • Aktivoi ohjelmistorajapintapalvelu Netvisorissa
  • Luo rajapintatunnus
  • Toimita rajapintatunnus CreditVisorille
  • Luo CreditVisorille rajapintaresurssien käyttöoikeudet

CreditVisor on moderni perintätoimisto, joka haluaa muuttaa perintäalaa vastuullisemmaksi ja avoimemmaksi edistyneen teknologian, joustavan asioinnin ja sujuvan maksamisen kautta. CreditVisor on perustettu vuonna 2020 ja työllistää nykyään jo noin 40 henkeä.

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Palvelumme kattavat koko laskun elinkaaren: laskutuspalvelu, reskontran hoito, maksumuistutus, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa, oli se sitten Netvisor-integraatio tai joku muu fintech-ratkaisu.

Jaa tämä sivu somessa