Tiimini tärkeimmät kulmakivet ovat hyvä kommunikaatio, toimeksiantojen huolellinen ja tarkka käsittely, asiakkaiden yksilölliset toiveet, sekä toimiva yhteistyö niin toimeksiantajan, kuin asiakkaan kanssa.

Jokainen toimeksiantaja ja heidän asiakaskuntansa on uniikki, ja me lähestymme tilannetta yksilöllisesti. Ennen tuotantoon siirtymistä, analysoimme huolellisesti asiakasyrityksen tarpeet ja määrittelemme selkeät tavoitteet, sekä tunnistamme ydinarvot.

Työskentelemme tiiviisti asiakkaan kanssa varmistaaksemme, että kaikki toiveet ja vaatimukset otetaan mahdollisimman hyvin huomioon jokapäiväisessä toimeksiantokäsittelyssä. 

Me CreditVisorilla pyrimme tietenkin ylittämään nämä odotukset ja haluamme myös personoida jokaisen asiakaspalvelutilanteen, kun meihin ollaan yhteydessä mm. laskuasioiden järjestelemisestä. Hoidamme tilanteet ammattitaitoisesti, ystävällisesti ja tehokkaasti. Kysymme aktiivisesti palautetta ja teemme tarvittavat muutokset, jotta lopputulos vastaa asiakkaan tarpeita.

Työskentelemme tiiminä ja pidämme asiakkaan ajan tasalla edistymisestä, on kyse sitten toimeksiantajayrityksestä, tai loppuasiakkaasta kenen laskuasiaa olemme lähteneet meille saapuneen selvityspyynnön jälkeen tutkimaan. Olemme myös joustavia ja valmiita sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. 

CreditVisor on moderni perintätoimisto, joka haluaa muuttaa perintäalaa vastuullisemmaksi ja avoimemmaksi edistyneen teknologian, joustavan asioinnin ja sujuvan maksamisen kautta. CreditVisor on perustettu vuonna 2020 ja työllistää nykyään jo noin 40 henkeä.

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Palvelumme kattavat koko laskun elinkaaren: laskutuspalvelu, reskontran hoito, maksumuistutus, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa