Keväällä alkanut yhteistyö Suomen menestyksekkäimmän jalkapalloseuran, Helsingin Jalkapalloklubin kanssa sai lauantaina mahtavan kruunun, kun miesten edustusjoukkue varmisti historiansa 33. Suomen Mestaruuden loppuunmyydyn BOLT Arenan edessä. Vaikka itse ottelu KuPSia vastaan päättyikin 1-2 -tappioon, riitti tulos maalieron turvin varmistamaan mestaruuden.

Arvostamme pitkäjänteisyyttä, joka näkyy myös HJK:n toiminnassa niin tasavertaisuuden kuin vastuullisuuden eteen tehdyissä ponnisteluissa, siksi myös tämä urheilullinen saavutus tuntuu myös meistä todella hyvältä ja ansaitulta. Tiedämme itsekin, että menestyksen eteen on tehtävä valtavasti töitä, vastuullisesti ja läpinäkyvästi.

HJK:n kausi ei suinkaan ole vielä päättynyt, siitä pitää huolen UEFA Europa Conference League, jossa joukkueella on vielä alkulohkossaan otteluita pitkin syksyä. CreditVisor toivottaa luonnollisesti menestystä myös eurokentille!

Vuonna 1907 perustettu Helsingin Jalkapalloklubi on ylivoimaisesti Suomen menestynein Jalkapalloseura. Seuran mies- ja naisedustusjoukkueiden lisäksi HJK:n alaisuudessa on noin 3500 nuorta liikuttavaa junioritoimintaa, sekä yhteiskunnallisesti merkittävä iltapäivätoiminta 13 toimipisteessä ympäri Helsinkiä, jossa päiviään viettää noin 700 lasta.

CreditVisor on moderni perintätoimisto, joka haluaa muuttaa perintäalaa vastuullisemmaksi ja avoimemmaksi edistyneen teknologian, joustavan asioinnin ja sujuvan maksamisen kautta. CreditVisor on perustettu vuonna 2020 ja työllistää nykyään jo noin 40 henkeä.

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Palvelumme kattavat koko laskun elinkaaren: laskutuspalvelu, reskontran hoito, maksumuistutus, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa