Mutkaton käyttöönotto ja toimiva yhteispeli

Yhteistyön aloitus tarkoittaa asiakkaalle yleensä siirtymistä uuteen järjestelmään, ja projektin alussa vaaditaan räätälöintiä, prosessien ja tilien luomista ynnä muita projekti-investoinnin alkutoimia. Kuisma kiittelee tämän vaiheen sujuneen mutkattomasti.

“CreditVisor otti valtaosan perustamistoimenpiteistä itselleen meidän pöydältä pois. Näin saimme omassa organisaatiossamme keskittyä tiedottamiseen ja uuteen järjestelmään kouluttamiseen.”

Fonectan laskutustiimin ja CreditVisorin välillä yhteydenpito on jouhevaa ja päivittäistä, ja mahdolliset epäselvyydet saadaan aina nopeasti selvitettyä. Kuisma kehuu ripeää asiakaspalvelua sekä CreditVisorin tiimin tuottamaa, laadukasta informaatiota.

“Kaikki on mennyt erittäin hyvin – yhteistyön toimivuus näyttäytyy ennen kaikkea siinä, ettei rutiinikommunikaation ja sovittujen projektien lisäksi hirveän usein kuule heistä – eteen ei pulpahtele odottamattomia ongelmia tai haasteita.”

Asiakaslähtöiset toimintatavat pätevät kaikissa tilanteissa

CreditVisor haluaa tuoda inhimillisempää otetta perintäalalle, ja siksi on esimerkiksi ratkaisevan tärkeää, että palvelu on aidosti omistautunutta kaikkia asiakasryhmiä kohtaan. Myös Kuisma kiittelee CreditVisorin konseptia, toimintatapoja ja henkeä.

“Asiakaskohtaisia lähestymistapoja punnitaan yhdessä, sillä aina on löydettävä balanssi perinnän ja yhteistyön väliltä. CreditVisorilla on aina hyviä ajatuksia ja joustavia ehdotuksia jokaiseen tilanteeseen.”

Ja kuten kaikissa yrityksissä, tavallisen rutiinityön lisäksi myös poikkeustiloja sattuu matkan varrelle. Kuisma kiittelee CreditVisorin joustavuutta ja palveluhenkisyyttä, joka näkyy esimerkiksi siinä, että jatkuvien rutiinien lisäksi CreditVisor on pystynyt tukemaan Fonectaa niin yritysjärjestelyissä, kuin muissakin muutoksissa matkan varrella.

Kriittiselle palvelulle 100% toimintavarmuus

Fonectan laskun elinkaaripalvelun hoitoa CreditVisorin toimesta Kuisma kuvailee näin: käytännössä Fonecta toimittaa aineiston ja CreditVisor hoitaa saumattomasti ja heille näkymättömästi koko prosessin laskutuksesta alkaen siihen asti, että lasku maksetaan Fonectan tilille.

Kuisma painottaa laskun elinkaaripalvelun merkitystä erittäin kriittisenä palveluna yritykselle – kaikki sisääntuleva raha eli kassavirta on yrityksen elinehto, ja sen luotettava toimivuus on hyvin kriittisessä roolissa. Hän toteaa CreditVisorin kanssa asioiden toimivan odotetusti, ja rahat tulevat kassaan ennusteiden mukaisesti.

“Luotettavuus ja rutiinien toimivuus on erittäin tärkeää. Lähes 100% toimintavarmuutta odotetaan, ja sen he (CreditVisor) ovat pystyneet tarjoamaan.”

Yhdessä eteenpäin – ei muiden kanssa taaksepäin

Yhteistyön alkutoimien jälkeen kehitystyötä tapahtuu taustalla jatkuvasti. Fonectan käytössä olevista CreditVisorin järjestelmistä on kehitetty yhteistyössä vielä paremmin toimivia, automatisoituja ja yksinkertaisia juuri Fonectan organisaation tarpeisiin.

“CreditVisorilla on aktiivisesti kehitysehdotuksia esimerkiksi siihen, miten datavirtoja voidaan yhdessä kehittää.”

Fonectan ja CreditVisorin reilut kaksi vuotta jatkuneeseen yhteistyöhön, sen sujuvuuteen ja tuloksiin ollaan tyytyväisiä puolin ja toisin. Tekeminen jatkuu niin tasaisen varman päivittäisen rutiinityön kuin taustalla hyrräävien kehitystoimenpiteiden merkeissä. Ja vaikka talousjohtajana Kuisma saa väistämättä kontakteja ja tarjouksia muilta alan yrityksiltä, ei niitä ole tarvinnut miettiä sen vakavammin.

“Muiden vastaavien toimijoiden kanssa keskustellessa ei ole muodostunut tarvetta vakavasti harkita yhteistyökumppanin vaihdosta – tuntuisi, että mikäli vaihtaisimme kumppania, ottaisimme askeleita taaksepäin prosessien sujuvuudessa tai kustannustehokkuudessa.”

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Palvelumme kattavat koko laskun elinkaaren: laskutuspalvelu, reskontran hoito, maksumuistutus, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa