On täysin ymmärrettävää, että perheelle ja läheisille halutaan tarjota elämyksiä ja hieman parempaa grillattavaa, mutta omasta taloudesta on myös huolehdittava kesän aikana. Ennen lomalaitumelle kirmaamista olisi hyvä katsoa oma taloudellinen tilanne läpi, ja pyrkiä hoitamaan maksamattomat laskut tai maksumuistutukset pois, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä jatkossa.

Lomarahojen ilmestyminen tilille on samaan aikaan mahdollisuus sekä uhka. On hyvä muistaa, että laskut erääntyvät normaaliin tapaan myös kesällä, ja ainakin osa ylimääräisestä rahasta on hyvä suunnata laskujen maksamiseen. Näin vältytään turhista kuluista, jotka maksumuistutukset sekä perintäkirjeet tuovat mukanaan.

Sukanvarteen on myös hyvä jättää hieman. Kesän reissuilla auto voi reistailla tai veneen pohja kolhaista kiveen, silloin on hyvä olla budjetissa pieni ylimääräisten kulujen kassa.

Mikäli laskujen maksaminen ei lyhyellä aikavälillä onnistu, auttavat palveluneuvojamme mielellään maksusuunnitelman laatimisessa. Maksusuunnitelma on myös mahdollista tehdä online-palvelussamme tai hyödyntämällä asiakaspalvelurobottiamme.

CreditVisor tukee ja auttaa kuluttaja-asiakkaita maksusuunnitelman laatimisessa, myös ennakoivasti. Otamme yhteyttä asiakkaisiimme usein jo ennen maksuvaatimuksen eräpäivää. Toimintamme vahvoja tukipilareita ovat vastuullisuus ja välittäminen. Avoin ja kokonaisvaltainen toimintatapamme mahdollistaa asiakkaillemme edullisen perinnän ja toimeksiantajille nopeamman saatavien maksun.

Kun lasku maksetaan aikaisessa vaiheessa, asiakas säästyy perintäkuluilta, saa paremman asiakaskokemuksen ja toimeksiantaja saa saatavansa kotiutettua nopeammin. Reaaliaikainen raportointimme auttaa toimeksiantajia talouden ennustamisessa myös sesonkiaikoina. Näin myös toimeksiantajien kesä on huolettomampi.

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Palvelumme kattavat koko laskun elinkaaren: laskutuspalvelu, reskontran hoito, maksumuistutus, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa