HJK ja modernia perintäpalvelua tarjoava CreditVisor Oy aloittavat yhteistyön Veikkausliiga-kaudella 2023.

Vastuullisuus ja avoimuus ovat HJK:lle ja CreditVisorille tekemistä ohjaavia arvoja. Sen pohjalta on helppo rakentaa kumppanuutta ja yhteistyön aloittaminen onkin sujunut helposti ja luontevasti.

– On hienoa aloittaa yhteistyö ja saada samoja arvoja jakava CreditVisor mukaan pelin parhaisiin hetkiin ja osaksi Klubi-perhettä. Toivottavasti CreditVisor näkyy paljon kanavissamme, hymyilee HJK:n myyntijohtaja Esko Villman viitatessaan HJK:n maalien yhteydessä julkaistaviin somepostauksiin.

Vuonna 1906 perustettu Helsingin Jalkapalloklubi on ylivoimaisesti Suomen menestynein Jalkapalloseura. Seuran mies- ja naisedustusjoukkueiden lisäksi HJK:n alaisuudessa on noin 3500 nuorta liikuttavaa junioritoimintaa, sekä yhteiskunnallisesti merkittävä iltapäivätoiminta 13 toimipisteessä ympäri Helsinkiä, jossa päiviään viettää noin 700 lasta.

CreditVisor on moderni perintätoimisto, joka haluaa muuttaa perintäalaa vastuullisemmaksi ja avoimemmaksi edistyneen teknologian, joustavan asioinnin ja sujuvan maksamisen kautta. CreditVisor on perustettu vuonna 2020 ja työllistää nykyään jo noin 40 henkeä.

– On aivan mahtavaa päästä Klubi-perheeseen mukaan! Jo ensikeskusteluistamme lähtien on ollut selvää, että jaamme valtavasti samoja arvoja. CreditVisorin arvoihin kuuluu välittäminen, avoimuus sekä vastuullisuus. Nämä arvot näkyvät myös HJK:n toiminnassa hyvinkin vahvasti, toteaa toimitusjohtaja Kimmo Vesa. 

Somenäkyvyyden lisäksi CreditVisor näkyy Bolt-Arenalla niin kentän laidalla kuin suurella näytöllä. Lisäksi olemme vahvasti osana HJK:n viestintää, sekä osallistumme Klubin järjestämiin kumppanitilaisuuksiin.

Käy tutustumassa HJK joukkueeseen ja otteluohjelmaan osoitteessa https://www.hjk.fi/

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä

Jaa tämä sivu somessa