Tunnuslukuvertailujen perusteella CreditVisor Oy on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Kestomenestyjä-sertifikaatti kertoo myös siitä, että johtaminen, liiketoimintastrategia, henkilöstön osaaminen, sitoutuneisuus ja jatkuva kehittyminen ovat yrityksellä hallussa.

Menestyjä-yrityksiä ovat yritykset, jotka saavat Alma Talentin Menestyjäluokituksessa yli 50 pistettä. Menestyjäpisteet kuvaavat monipuolisesti yrityksen taloudellista menestystä ja suorituskykyä, joita mitataan kuudella eri osa-alueella:

  • kasvu
  • kannattavuus
  • tulos
  • maksuvalmius
  • vakavaraisuus
  • riskinsietokyky

Me CreditVisorilla haluamme tehdä asiat uudella tavalla, tehokkaasti ja ottaen vastuun omasta tekemisestämme. Työssä viihtyminen ja yhteen hiileen puhaltaminen on meille myös erittäin tärkeää. 

Ehkä juuri näistä syistä palvelumme ovat olleet äärimmäisen kysyttyjä, ja yrityksemme kasvu on ollut vauhdikasta – viime tilikaudella kasvuprosenttimme oli 17,20 % ja yrityksemme työllisti 31 henkilöä. Liikevaihtomme kasvoi 4,7 miljoonasta eurosta 5,5 miljoonaan. Ollakseen Menestyjä-yritys, on liikevaihdon oltava vähintään 500 000 euroa.

Haluamme kiittää tästä saavutuksesta henkilöstöämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, menestytään tulevaisuudessakin yhdessä!

Tarkemmat yritystietomme sekä sijoituksemme Menestyjät-rankingissa löydät täältä

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa