Tiesitkö, että CreditVisor on perintätoimiston lisäksi myös finanssiteknologia-alan yritys? Tarjoamme toimeksiantajillemme käyttöön nykyaikaiset REST-API rajapinnat, jonka avulla saatte meiltä reaaliaikaista tietoa vuorokauden ympäri ja kassavirtaennusteet tulevasta, pohjautuen eri vaiheiden maksukäyttäytymiseen toimeksiantajakohtaisesti.

Meillä Suomessa ollaan finanssiteknologian kehityksen kärjessä, yhdessä muiden Pohjoismaiden kanssa. Esimerkiksi Yhdysvalloissa verkkopankkisovellukset ja mobiilimaksaminen ei ole lainkaan niin arkipäivästä kuin meillä pohjolassa. Tarjoamamme modernit ratkaisut ovat todella tätä päivää ja taipuvat palvelemaan asiakkaitamme jokaisen toimeksiantajan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kuinka perintäala on uudistunut?

Perintäala Suomessa on digitalisaation osalta vielä lapsen kengissä. Muutosta vauhdittaaksemme olemme halunneet tuoda markkinoille poikkeuksellisen laajat asiointi- ja maksukanavat, joiden avulla velallinen saa mahdollisimman nopeasti apua ja vastauksia, sekä pääsee myös maksamaan laskunsa mahdollisimman nopeasti.

Lisäksi haluamme ennaltaehkäistä perintäkuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että muistutamme asiakkaita eri kanavia hyödyntäen useasti ennen kuin lasku siirtyy perintään. Tämä helpottaa ja säästää asiakkaiden rahaa samalla kun toimeksiantajan kassavirta nopeutuu.

Käytämme samanaikaisesti perinteisiä sekä digitaalisia kanavia, oli se sitten tekstiviestitse, puhelimitse, sähköpostitse tai oman asiakasportaalinne tai sovelluksenne kautta. Tämä varmistaa sen, että asiakas saa mahdollisimman nopeasti tiedon erääntyneestä laskusta, jolloin hänelle jää enemmän aikaa maksaa ajallaan, eikä saatava turhaan etene perintään.

Yksi järjestelmä

Oli liiketoimintasi pientä tai suurta, kuluttaja- tai yritysmyyntiä, hoituu saatavienhallinta yhden järjestelmän kautta. Autamme teitä koko laskun elinkaaren ajan, laskun välityksestä alkaen.

Emme mielellämme puhu integraatiohankkeista toimeksiantajiemme kanssa, sillä moderni järjestelmämme on helposti otettavissa käyttöön. Tämä nopeuttaa yhteistyön aloitusta sekä pienentää kustannuksia, parhaimmillaan kymmenillä tuhansilla euroilla. Kevyemmässä tarpeessa mitään integraatiota ei edes tarvitse tehdä, pelkkä kirjautuminen selainpohjaiseen järjestelmäämme mahdollistaa manuaalisen toimeksiantojen syöttämisen vain minuuteissa.

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä

Jaa tämä sivu somessa