Helsinki Seagulls ja laskun elinkaaripalveluja tarjoava CreditVisor Oy aloittavat yhteistyön Korisliiga-kaudella 2021-2022. CreditVisor on luotonhallinta-alan uusi suunnannäyttäjä. Molempia osapuolia yhdistää jatkuva halu kehittyä ja yhteistyön aloittaminen onkin sujunut helposti ja luontevasti.

Ensinnäkin haluan kiittää CreditVisorin väkeä alkavasta yhteistyöstämme. Löysimme neuvotteluissa sujuvasti yhteisen sävelen ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen kumppanuutemme sisällöstä.” Helsinki Seagullsin toimitusjohtaja Aku Perho kuvailee yhteistyön alkua.

Koen, että meillä on toiminnassamme paljon yhteistä: suhteellisen nuorina yrityksinä haastamme jo olemassa olevia toimijoita sekä jaamme myös samankaltaiset arvot. Vastuullisuus, avoimuus ja asiakaskeskeisyys ovat asioita, joita myös Seagulls haluaa toiminnassaan toteuttaa. Toivomme, että näiden asioiden kautta voimme muodostaa pitkäjänteisen kumppanuussuhteen, joka auttaa molempia osapuolia pääsemään tavoitteisiinsa” Perho jatkaa.

CreditVisor Oy on perustettu vuonna 2020 neljän henkilön toimesta, joilla on laaja ja pitkä kokemus luotonhallintapalveluista. He tunnistivat muutoksen tarpeen toimialalla, jossa toimeksiantajat toivovat tehokkaampia ja helpompia ratkaisuja, joissa kassavirta nopeutuisi sekä asiakaskokemus paranisi. Yrityksen palvelut ovat olleet erittäin kysyttyjä, jonka johdosta yritys työllistää jo yli 40 henkilöä.

Aivan kuten me CreditVisorilla, myös Seagulls haastaa kotimaan huippujoukkueita ennakkoluulottomalla ja vahvalla tekemisen meiningillä. Suomalainen koripallo on kovassa nosteessa niin pelillisesti kuin myös näkyvyyden kannalta, ja haluamme omalta osaltamme olla mukana tukemassa helsinkiläistä huippu-urheilua.CreditVisorin markkinointijohtaja Anne Viherlaakso kommentoi.

Käy tutustumassa Seagullsin joukkueeseen ja otteluohjelmaan osoitteessa: https://www.helsinkiseagulls.com/

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa