Yrityksen perustaminen samaan aikaan alkaneen Covid-19-pandemian kohdalla oli epäonninen yhteensattuma, joka asetti toiminnalle omat haasteensa. Epäilyt ja pelko olivat pinnalla, mutta onnistuneen yhteistyön avulla pärjäsimme loistavasti. Pystyimme haastavissa olosuhteissa käynnistämään yhteistyön 29 eri toimeksiantajan kanssa, ja saamaan prosessit läpi luotonhallintaketjun toimimaan. Vuosi 2020 muistetaan pitkistä työpäivistä, loistavasta henkilöstön venymisestä ja tiimityöskentelystä.

Arvojemme mukaisesti olemme vastuullisia, avoimia ja välittäviä. Tämä pyhä kolminaisuus on ollut kantava voima vaikeina hetkinä, mutta on ollut hienoa nähdä, että olemme onnistuneet vaalimaan arvojamme sekä yrityksen sisällä että loppuasiakkaiden ja kumppaneiden suuntaan. Ilman ammattitaitoista henkilökuntaa ja arvojamme, meillä olisi vain visiomme.

CreditVisor Oy:n perustamisen takana oli halu tuottaa moderneita luotonhallintapalveluita siten, että toimeksiantaja saa parhaan mahdollisen järjestelmän käyttöönsä sekä kassavirtojen ennusteet ja helpon integroinnin omaan toiminnanohjausjärjestelmäänsä. Yhtä suuren painoarvon annamme loppuasiakkaiden asioiden hoitomallien kehittämiselle, maksamisen helppoudelle sekä selkeille ja joustaville ratkaisuille. Näiden hankkeiden osalta työmme on vasta alussa, mutta olemme kuitenkin toimeksiantaja- ja loppuasiakkaiden kanssa käymämme vuoropuhelun perusteella varmoja, että tie on oikea. Ketteryys ja nopeus reagoida on matalan hierarkian etu, kuten myös intohimomme tehdä alasta modernimpi.

Vuosi 2020 oli kaikkien mittareiden valossa onnistunut. Teimme strategisesti oikeita valintoja liikevaihdon kivutessa reiluun 2.1 MEUR. Yritys on velaton, ja voittoa kertyi kuuden kuukauden liiketoiminnan jälkeen 339 000 EUR.

Hienointa on, että pystyimme myös solmimaan loppuvuonna merkittäviä uusia toimeksiantosopimuksia, joiden avulla asetimme kunniahimoiset tavoitteet vuodelle 2021. Henkilöstömäärä on jo nyt yli kahdenkymmenen ja alkukeväästä CreditVisorilaisia tulee olemaan jo kolmekymmentä.

Toimitusjohtajan näkökulmasta on hienoa nähdä kuinka sitoutuneiden ja ammattitaitoisten ihmisten kanssa saan tehdä töitä joka päivä. Unohtamatta kumppaneitamme, jotka haastavat meitä uusilla mielenkiintoisilla ideoilla. Yhdessä luomme parhaan mahdollisen lopputuloksen.    

Joona Hertola

Toimitusjohtaja

Jaa tämä sivu somessa