Tietosuoja- ja käyttöehdot

Henkilötietojen kerääminen

Käyttäessäsi verkkosivujamme ja CreditVisor 24/7 palveluamme, voimme kerätä henkilötietojasi palvelun tuottamiseksi ja viestinnän parantamiseksi. Esimerkkeinä kerättävistä henkilötiedoista voidaan mainita nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostisosoite.

Tunnistettavia henkilötietoja ei kerätä ilman lupaasi. Emme käytä henkilötietojasi suoramarkkinointiin ilman suostumustasi. Emme myöskään myy henkilötietoja eteenpäin tai käytä niitä tietosuojalainsäädännön vastaisesti. Lisätietoa siitä, miten henkilötietoja käsittelemme, saat tietosuojaselosteesta.

Evästeet

Vieraillessasi CreditVisorin verkkosivulla, laitteesi vastaanottaa yhden tai useamman evästeen, jotka tallentuvat selaimesi kautta laitteellesi. Evästeeksi kutsutaan pieniä kirjaimia ja numeroita sisältäviä tiedostoja, joilla kerätään tietoa esimerkiksi IP-osoitteesta, käytetystä selaimesta ja käytetystä laitteesta.

Sinua ei pystytä yksilöimään evästetietojen avulla. Evästetiedot kuitenkin mahdollistavat sen, että verkkosivumme kykenee muistamaan preferenssejäsi aiemmilta käynneiltä, kuten kieliasetukset. Evästeitä käytetään myös verkkosivumme kehittämiseen sekä sisällöllisesti että toiminnallisesti. Evästeiden avulla seuraamme myös verkkosivumme kiinnostavuutta käyttötapaa.

Käyttöehdot

Vierailemalla ja käyttämällä creditvisor.fi sivustoa vahvistat, että hyväksyt sivuston seuraavat käyttöehdot:

Nyt käyttämäsi verkkosivut, niiden sisältö, muotoilu ja asettelu ovat CreditVisorin omaisuutta.

Käyttämällä tätä verkkosivua hyväksyt, ettei CreditVisor ole vastuussa mistään vahingosta, joka aiheutuu verkkosivustolla sijaitsevien tietojen ja/tai aineistojen käytöstä. CreditVisor ei anna takuuta tällä sivustolla esitettävien tietojen ja/tai aineistojen oikeellisuudesta.

Arvion tiedon ja/tai aineiston soveltuvuudesta aiottuun käyttötarkoitukseen tekee aina käyttäjä, eikä CreditVisor vastaa arvion oikeellisuudesta. Sama vastuunrajoitus koskee myös tälle verkkosivulle hyperlinkitettyjä verkkosivuja. CreditVisor ei vastaa myöskään sellaisten linkitettyjen verkkosivujen sisällöstä, joita CreditVisor ei hallinnoi.

Tällä verkkosivustolla olevaa materiaalia saa käyttää, tulostaa ja ladata yksityiskäyttöön lukemista ja viittaamista varten. Muu kopiointo, jakelu sekä muokkaaminen on kielletty. Samoin itse sivuston kopionti, muokkaaminen, kääntäminen tai muu mahdollinen muutos on kielletty, ellei CreditVisor ole etukäteen kirjallisesti kyseiseen toimintaan suostunut.

Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehtojen muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla. Pyydämme tarkistamaan tietosuojakäytäntömme ja käyttöehtomme säännöllisesti.

Lisätiedot

Jos haluat tehdä rekisteröidyn oikeuksia koskevan tietopyynnön, ole hyvä ja lähetä meille sähköpostia: gdpr@creditvisor.fi