Velkajärjestelykäsittelijänä tulet työskentelemään yhtiömme velkajärjestelytoiminnossa ja avustamaan myös ulosottoasioissa tarpeen mukaan. Päivittäisessä työssäsi vastaat esimerkiksi velkaneuvojien saldotiedusteluihin, kirjaat käräjäoikeuksien antamia päätöksiä tietojärjestelmään sekä annat velkajärjestelyä koskevia lausumia.

Ulosottokäsittelyn avustaviin tehtäviin voi kuulua myös esimerkiksi ulosottohakemusten lähettämistä ja uudistamista. Työnkuvasi tulee sisältämään myös oikeudellisen perinnän prosessien valvontaa ja kehittämistä sekä yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, kuten asiakkaisiin ja viranomaisiin.

Pääset samalla osaksi asiantuntevaa ja motivoitunutta tiimiämme, jossa pääset oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi päivittäin tiimisi tukemana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on täysiaikainen.

Etsimme tavoitteellista henkilöä, joka omaa hyvät tietotekniset taidot ja pystyy hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja pystyy itsenäiseen tiedonhakuun sekä haetun tiedon jäsentämiseen konkreettisiksi ratkaisuiksi. Tehtävässä tulet tarvitsemaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Aiempi kokemus perintäalalta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan suureksi eduksi. Kykenet työskentelemään tehokkaasti niin yksin kuin osana tiimiäkin.

Katsomme eduksi seuraavat ominaisuudet:

  • Kokemus perintäalalta
  • Kielitaito

Tarjoamme mukavan työympäristön ja kannustavan työporukan sekä erittäin kattavat työsuhde-edut. Meillä töissä on aidosti tarkoitus viihtyä. Mikäli et lähde aamulla tyytyväisenä töihin, olemme epäonnistuneet työnantajana. Uudet tilavat toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Salmisaaressa.

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 26.2.2022 mennessä.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen [email protected].

Lisätietoa tehtävästä antaa esihenkilö Karo Kettunen

041 535 2745 

[email protected]

maanantaisin 31.1 ja 14.2 klo 13-15 välillä.

Tehokkaat luotonhallinnan ratkaisut yrityksille yhdeltä kumppanilta. CreditVisorin avulla sujuvampaa saatavien hallintaa sekä asiakaslähtöistä palvelua.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään teille sopivan ratkaisun muotoilussa. Lue lisää yritysratkaisuistamme tästä.

Jaa tämä sivu somessa